«Καρφιά» ΑΚΕΛ σε Χαρτσιώτη - «Ακόμα ένας λόγος για να παραιτηθεί ο Υπουργός Δικαιοσύνης»

«Καρφιά» ΑΚΕΛ σε Χαρτσιώτη - «Ακόμα ένας λόγος για να παραιτηθεί ο Υπουργός Δικαιοσύνης»

Επίθεση κατά του Υπουργού Δικαιοσύνης, Μάριου Χαρτσιώτη, εξαπέλυσε το ΑΚΕΛ, το οποίο κάνει λόγο για ένα ακόμη λόγο για να παραιτηθεί.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

«Πλέον υπάρχει ακόμα ένας λόγος για να παραιτηθεί ο Υπουργός Δικαιοσύνης. Στις συσσωρευμένες αποτυχίες του κ. Χαρτσιώτη, προστίθεται πλέον η ενσυνείδητη προσπάθειά του να παραπλανήσει τη Βουλή και την κοινωνία.

Η σημερινή γραπτή δήλωση της Γενικής Εισαγγελίας για τους χειρισμούς της Αστυνομίας στα γεγονότα της 23ης Μαρτίου με το κλείσιμο του αυτοκινητοδρόμου αναφέρεται στην «ανοχή που επιδείκτηκε στα όσα απαράδεκτα διαδραματίστηκαν στον χώρο», κάτι που εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Υπουργό και την ηγεσία της Αστυνομίας για όσα ισχυρίζονταν χθες ενώπιον της Επιτροπής Νομικών.

Αν ο κ. Χαρτσιώτης δεν συναισθανθεί ούτε σήμερα την ανάγκη να αναλάβει την ευθύνη, τότε αυτή βαραίνει πλέον τον κ. Χριστοδουλίδη».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χρίστος Κληρίδης στο «T»:  «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Χρίστος Κληρίδης στο «T»: «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αλλαγής (ΔΗΜΑΛ), Χρίστος Κληρίδης, σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο Themaonline, καταθέτει μια ιδιαίτερα αιχμηρή και πολυεπίπεδη παρέμβαση για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Κύπρο. Με βασικό άξονα τη διαπίστωση περί «γενικευμένης μετριότητας» στη διακυβέρνηση, ασκεί έντονη κριτική σε κρίσιμους τομείς, όπως η δικαιοσύνη, η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και η διαχείριση της ακρίβειας, επισημαίνοντας ότι το κόστος των λαθών μετακυλίεται στον πολίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE