Προσπάθησε να μπει σε κτίριο και «έμπλεξε» 28χρονος στη Λευκωσία - Τον... έπιασε ο συναγερμός

Προσπάθησε να μπει σε κτίριο και «έμπλεξε» 28χρονος στη Λευκωσία - Τον... έπιασε ο συναγερμός

Η Αστυνομία συνέλαβε άντρα ηλικίας 28 χρόνων με την κατηγορία της παράνομης εισόδου σε περιουσία και της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, γύρω στις 9.00 το βράδυ, αφού ήχησε το σύστημα συναγερμού κτιρίου στην περιοχή Ομορφίτας, στη Λευκωσία, μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, όπου εντός του κτιρίου εντόπισαν άντρα ηλικίας 28 ετών. Στην κατοχή του εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

Ο άντρας συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης εισόδου σε περιουσία και της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων ενώ σύμφωνα με τον διαχειριστή του κτιρίου, το κτίριο είναι εγκαταλελειμμένο/ παραμένει αχρησιμοποίητο, ενώ από αυτό δεν φαίνεται να κλάπηκε οποιαδήποτε περιουσία.

Ο 28χρονος τέθηκε υπό κράτηση, με το ΤΑΕ Λευκωσίας να διερευνά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 αποδίδει διάφορες επικρίσεις κατά της Κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυβέρνηση δεν εμπλέκεται σε καμία απολύτως περίπτωση στην προεκλογική εκστρατεία και δεν θα ακολουθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE