Ηράκλειο: Βγήκε «ξινή» η πλάκα σε υπάλληλο πλυντηρίου αυτοκινήτων - Άναψε τη σειρήνα σε περιπολικό, έκανε τον παλιατζή και συνελήφθη

Ηράκλειο: Βγήκε «ξινή» η πλάκα σε υπάλληλο πλυντηρίου αυτοκινήτων - Άναψε τη σειρήνα σε περιπολικό, έκανε τον παλιατζή και συνελήφθη

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 8 Μαΐου στο Ηράκλειο, όταν ένας άνδρας, εργαζόμενος σε επιχείρηση καθαρισμού οχημάτων, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου με την κατηγορία της αντιποίησης αρχής.

Ο άνδρας κατά τη διάρκεια καθαρισμού περιπολικού οχήματος να ενεργοποίησε τα ηχητικά σήματα (μεγαφωνική εγκατάσταση) του αστυνομικού αυτοκινήτου, χωρίς καμία σχετική άδεια ή εντολή.

Το περιστατικό δεν περιορίστηκε σε απλή χρήση εξοπλισμού. Ο εργαζόμενος βιντεοσκόπησε τον εαυτό του τη στιγμή της ενέργειας και στη συνέχεια ανέβασε το βίντεο σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας την έντονη αντίδραση στις αστυνομικές αρχές. 

Η σύλληψη του εμπλεκόμενου πραγματοποιήθηκε λίγο αργότερα, καθώς τα στοιχεία του ταυτοποιήθηκαν εύκολα από το οπτικοακουστικό υλικό που είχε ο ίδιος αναρτήσει.

Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Συνελήφθη χθες (08/05) το μεσημέρι στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου ημεδαπός κατηγορούμενος για αντιποίηση.

Ειδικότερα χθες (08/05) ανωτέρω ημεδαπός ο οποίος εργάζεται σε επιχείρηση καθαρισμού οχημάτων κατά τη διάρκεια καθαρισμού περιπολικού οχήματος ,έκανε χρήση των μεγαφώνων του οχήματος πράξη που κατέγραψε και δημοσίευσε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE