Τραγωδία σε ελληνικό νησί: Γυναίκα σκοτώθηκε πέφτοντας με το αυτοκίνητό της στη θάλασσα

Τραγωδία σε ελληνικό νησί: Γυναίκα σκοτώθηκε πέφτοντας με το αυτοκίνητό της στη θάλασσα

Δυστύχημα σημειώθηκε στις 16:00 το απόγευμα της Παρασκευής (9.5.2025) στην Άνδρο, όταν μια γυναίκα έπεσε με το αυτοκίνητό της στη θάλασσα και ανασύρθηκε νεκρή.

Σύμφωνα με το enandro.gr, νεκρή είναι μια 69χρονη γυναίκα, κάτοικος Γαυρίου, που ανηφόριζε από το Μπατσί. Καθώς προσπαθούσε να παρκάρει, για άγνωστο λόγο, αντί για φρένο πάτησε γκάζι, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να φύγει, τα χτυπήσει στο πέτρινο τοιχίο, το οποίο έσπασε και να καταλήξει με το αυτοκίνητο στη θάλασσα, περίπου 25 μέτρα κάτω από το πάρκινγκ.

Προσπάθειες διάσωσης έγιναν από τους περίοικους, εθελοντές με φουσκωτά, σωστικό σκάφος του λιμενικού, της πυροσβεστικής.

Η γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Αγροτικό Ιατρείο Μπατσίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Πηγή: protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE