Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη 43χρονος που διώκεται στην Κύπρο για κλοπή - Αναμένεται απόφαση για την έκδοσή του

Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη 43χρονος που διώκεται στην Κύπρο για κλοπή - Αναμένεται απόφαση για την έκδοσή του

Ένας 43χρονος Έλληνας συνελήφθη σε εκτέλεση ευρωπαϊκού εντάλματος των κυπριακών αρχών, με την κατηγορία της συμμετοχής σε εγκληματική ομάδα που διέπραττε διακεκριμένες κλοπές.

Συγκεκριμένα κατηγορείται για κλοπή που φέρεται να τελέστηκε πέρσι στην Κύπρο με λεία 500.000 ευρώ, σε χρήματα, τιμαλφή και χρυσαφικά.

Ο 43χρονος αρνείται την κατηγορία και παραμένει υπό κράτηση μέχρι να αποφασιστεί, εάν θα εκδοθεί στην Κύπρο για να δικαστεί εκεί.

Ο 43χρονος συνελήφθη, χθες το βράδυ, στον κρατικό αερολιμένα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε Γαλλία και Βέλγιο μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Σε Γαλλία και Βέλγιο μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Στη Γαλλία μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για να τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου, στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE