Τον έπιασαν… στα πράσα: Τον παρακολούθησαν, του έκαναν σήμα να σταματήσει και πέταξε νάιλον σακούλι με σκοτωμένο λαγό - Δείτε εικόνα

Τον έπιασαν… στα πράσα: Τον παρακολούθησαν, του έκαναν σήμα να σταματήσει και πέταξε νάιλον σακούλι με σκοτωμένο λαγό - Δείτε εικόνα

Μια σοβαρή υπόθεση λαθροθηρίας λαγού κατά τη διάρκεια της νύκτας κατήγγειλαν χθες το βράδυ μέλη της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας στην επαρχία Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση, μέλη της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας, κατά τη διάρκεια βραδινής περιπολίας και περί ώρα 21:30 εντόπισαν όχημα να κινείται ύποπτα σε περιοχή πλησίον του λατομείου Παρεκκλησιάς. Λόγω των ύποπτων κινήσεων του οχήματος, τα μέλη μας το έθεσαν υπό παρακολούθηση και λίγο αργότερα πλησίασαν το ύποπτο όχημα όπου μέλος της Υπηρεσίας, μας έκανε σήμα στον οδηγό του ύποπτου οχήματος να σταματήσει για έλεγχο. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανακοπής του οχήματος, τα μέλη μας παρατήρησαν ότι, από το ύποπτο όχημα απορρίφθηκε ένα νάιλον σακούλι.

Μετά την ανακοπή και έλεγχο του οχήματος ακολούθησε έλεγχος στην περιοχή όπου απορρίφθηκε το νάιλον σακούλι, το οποίο εντοπίστηκε και εντός του υπήρχε ένας φρεσκοσκοτωμένος λαγός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ο ΔΗΣΥ αναζητεί πρωταγωνιστικό ρόλο, το ΑΚΕΛ χαράζει στρατηγική και οι συμμαχίες μπαίνουν στο τραπέζι

Προεδρικές 2028: Ο ΔΗΣΥ αναζητεί πρωταγωνιστικό ρόλο, το ΑΚΕΛ χαράζει στρατηγική και οι συμμαχίες μπαίνουν στο τραπέζι

Από την απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να μην διεκδικήσει το προεδρικό χρίσμα έως τις προειδοποιήσεις Παμπορίδη για επανάληψη του 2023 και τον οδικό χάρτη του ΑΚΕΛ, οι πολιτικές διεργασίες για την Προεδρία της Δημοκρατίας αποκτούν σταδιακά σαφέστερο προσανατολισμό.