Τον έπιασαν… στα πράσα: Τον παρακολούθησαν, του έκαναν σήμα να σταματήσει και πέταξε νάιλον σακούλι με σκοτωμένο λαγό - Δείτε εικόνα

Τον έπιασαν… στα πράσα: Τον παρακολούθησαν, του έκαναν σήμα να σταματήσει και πέταξε νάιλον σακούλι με σκοτωμένο λαγό - Δείτε εικόνα

Μια σοβαρή υπόθεση λαθροθηρίας λαγού κατά τη διάρκεια της νύκτας κατήγγειλαν χθες το βράδυ μέλη της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας στην επαρχία Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση, μέλη της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας, κατά τη διάρκεια βραδινής περιπολίας και περί ώρα 21:30 εντόπισαν όχημα να κινείται ύποπτα σε περιοχή πλησίον του λατομείου Παρεκκλησιάς. Λόγω των ύποπτων κινήσεων του οχήματος, τα μέλη μας το έθεσαν υπό παρακολούθηση και λίγο αργότερα πλησίασαν το ύποπτο όχημα όπου μέλος της Υπηρεσίας, μας έκανε σήμα στον οδηγό του ύποπτου οχήματος να σταματήσει για έλεγχο. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανακοπής του οχήματος, τα μέλη μας παρατήρησαν ότι, από το ύποπτο όχημα απορρίφθηκε ένα νάιλον σακούλι.

Μετά την ανακοπή και έλεγχο του οχήματος ακολούθησε έλεγχος στην περιοχή όπου απορρίφθηκε το νάιλον σακούλι, το οποίο εντοπίστηκε και εντός του υπήρχε ένας φρεσκοσκοτωμένος λαγός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE