Η Μαρίκα Καλλιγέρου Πρόεδρος του Διοικητικού Δικαστηρίου

Η Μαρίκα Καλλιγέρου Πρόεδρος του Διοικητικού Δικαστηρίου

Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο διόρισε την Πρόεδρο και τους τέσσερις Δικαστές που θα στελεχώσουν το υπό ίδρυση Πρωτοβάθμιο Διοικητικό Δικαστήριο το οποίο αναμένεται να αρχίσει τη λειτουργία του στις αρχές του νέου έτους.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ΚΥΠΕ, στη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Δικαστηρίου διορίστηκε η Μαρίκα Καλλιγέρου και στη θέση των Δικαστών του Δικαστηρίου διορίστηκαν οι Αγνή Ευσταθίου, Γιώργος Σεραφείμ, Φίλιππος Κωμοδρόμος και Έλενα Μιχαήλ.    

 

Πηγή — ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τρεις εβδομάδες πριν τις βουλευτικές εκλογές - Οι κόντρες, τα βιντεάκια και η πολιτική στα social media

Τρεις εβδομάδες πριν τις βουλευτικές εκλογές - Οι κόντρες, τα βιντεάκια και η πολιτική στα social media

Η προεκλογική εκστρατεία έχει περάσει σε μια νέα φάση, όπου η πολιτική επικοινωνία δεν μετριέται μόνο σε ομιλίες και ποσοστά, αλλά σε προβολές, αλληλεπιδράσεις και ψηφιακή επιρροή. Τα social media δεν αποτελούν απλώς συμπληρωματικό εργαλείο, είναι πλέον κεντρικός μηχανισμός διαμόρφωσης της πολιτικής εικόνας.

BEST OF TOTHEMAONLINE