Ανασχηματισμός: «Σεισμός» σε ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ από τις διαρροές ονομάτων – Ο εκνευρισμός και οι εσωκομματικές κόντρες
Δονήσεις πολλών Ρίχτερ, προκαλεί στα κόμματα, η διαρροή των ονομάτων για τον επικείμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη.

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επισκέφτηκε το Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου και συνομίλησε με το προσωπικό και τους ασθενείς, για τους χρόνους αναμονής αλλά και για τα διάφορα θέματα που χρήζουν αντιμετώπισης.
Η επίσκεψη, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, είναι σε συνέχεια της χθεσινής επίσκεψης στο ΓΝ Λευκωσίας αφού μετά την επιτυχημένη λειτουργία του Ιατρείου Ταχείας Διακίνησης στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας προγραμματίζεται να ξεκινήσει η λειτουργία τον Ιούνιο και στο Νοσοκομείο Πάφου με στόχο να μειωθεί ο χρόνος αναμονής αλλά και να υπάρξει περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχονται.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




