Χειροπέδες σε καταζητούμενο για καυγά στη Λεμεσό - Τον συνέλαβαν ενάμιση χρόνο μετά

Χειροπέδες σε καταζητούμενο για καυγά στη Λεμεσό - Τον συνέλαβαν ενάμιση χρόνο μετά

Εντοπίστηκε και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, άντρας ηλικίας 25 ετών, ο οποίος καταζητείτο σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, που διαπράχθηκε τον Οκτώβριο, 2023, στη Λεμεσό. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ο 25χρονος συνελήφθη λίγο μετά τη 1.00 το μεσημέρι σήμερα Δευτέρα, 12 Μαΐου, 2025, στη Λεμεσό, δυνάμει δικαστικού εντάλματος. Αυτός τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Ο 31χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη στις 22 Οκτωβρίου, 2024. Ακολούθησε η σύλληψη του 27χρονου, στις 21 Νοεμβρίου, 2024.

Μετά τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών υπόπτων, η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας και των προσωπικών τους στοιχείων είναι αχρείαστη.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, στις 07 Οκτωβρίου, 2023, σε περιοχή στη Λεμεσό, αριθμός προσώπων συνεπλάκησαν, με αποτέλεσμα ένα πρόσωπο να τραυματιστεί, μετά από επίθεση που διαπράχθηκε εναντίον του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE