Ολλανδή κατήγγειλε βιασμό από 20χρονο Σύρο σε παραλία στην Κω

Ολλανδή κατήγγειλε βιασμό από 20χρονο Σύρο σε παραλία στην Κω

Τον βιασμό της - και μάλιστα δύο φορές - από 20χρονο Σύρο σε παραλία της Κω, κατήγγειλε 21χρονη από την Ολλανδία.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, το περιστατικό συνέβη ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου σε παραλία στο Ψαλίδι της Κω.

Κατά την περιγραφή της 21χρονης, ήταν περίπου 2:30 τα ξημερώματα όταν ο 20χρονος Σύρος, εκμεταλλευόμενος τη φιλική συμπάθειά της προς το πρόσωπο του, την εξανάγκασε σε συνουσία δύο φορές, παρά τη θέλησή της.

Αμέσως μετά την καταγγελία, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κω, άρχισαν την έρευνα και συνέλαβαν στις 4 το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου τον 20χρονο στην πόλη της Κω.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 20χρονου αλλοδαπού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μκροποσότητα κοκαΐνης.

Σε βάρος του Σύρου που συνελήφθη, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία και παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω για τα περαιτέρω, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης για την 21χρονη από την Ολλανδία.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE