Άγρια συμπλοκή στη Λεμεσό: Πιάστηκαν στα χέρια λόγω επαγγελματικών διαφορών - Xρησιμοποίησαν μεταλλικούς σωλήνες
Γύρω στη 1 το μεσημέρι χθες λήφθηκε πληροφορία για συμπλοκή μεταξύ αριθμού προσώπων στην οδό Πάφου στη Λεμεσό.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Πυκνοί καπνοί «σκέπασαν» τη Λευκωσία - Ξέσπασε πυρκαγιά, επί ποδός η Πυροσβεστική - Δείτε φωτογραφίες
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή «γίνεται ανταπόκριση των Πυροσβεστικών Σταθμών Λευκωσίας για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση παρά τον παρακαμπτήριο δρόμο του αυτοκινητόδρομο προς το νέο κυκλικό κόμβο Τσερίου.
Η πυρκαγιά βρίσκεται και στις δυο πλευρές του δρόμου. Ανταποκρίθηκαν και εργάζονται για περιορισμό της πυρκαγιάς 6 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από πυροσβεστικούς σταθμούς Λευκωσιάς.
Ενισχυόνται με πυροσβεστικά οχήματα από πυροσβεστικούς σταθμούς Λαρνακας και ΕΜΑΚ. Επιπρόσθετα υποστηρίζουν την κατάσβεση πυροσβεστικά οχήματα από Τμήμα Δασών, βυτιοφόρα και κινητές μονάδες πυρόσβεσης από Επαρχιακή Διοίκηση και πυροσβεστικό όχημα με την ομάδα του από το Support cy.
Καίγονται σε αυλή υποστατικού, παλιά οχήματα και εξαρτήματα. Κινδυνεύουν και γίνεται προσπάθεια να προστατευτούν υποστατικά. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση ανάλογα με την εξέλιξη».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις