Eurovision 2025: Δείτε την κυπριακή συμμετοχή με τον Theo Evan και το «Shh»

Eurovision 2025: Δείτε την κυπριακή συμμετοχή με τον Theo Evan και το «Shh»

Ο 69ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision ξεκίνησε απόψε στις 22:00 (ώρα Κύπρου), με τον πρώτο ημιτελικό να μεταδίδεται ζωντανά από τη Βασιλεία της Ελβετίας μέσω του ΡΙΚ1 και του ΡΙΚ HD.

Η Κύπρος μας διαγωνίζεται με τον Theo Evan και το τραγούδι «Shh», κλείνοντας το πρόγραμμα της βραδιάς.

Δείτε απόσπασμα εδώ.

 

 

Ζωντανή εικόνα

Νέο σύστημα ανακοίνωσης στις προκρίσεις της Eurovision 2025 – Μία χώρα κάθε φορά από ομάδες των τριών

Η Eurovision του 2025 εισάγει φέτος έναν νέο τρόπο ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων στους ημιτελικούς, με στόχο να ενισχυθεί η αγωνία.

Αντί για μια απλή λίστα με τις χώρες που προκρίνονται, οι συμμετοχές θα παρουσιάζονται σε ομάδες των τριών, από τις οποίες μόνο μία θα αποκαλύπτεται ότι περνάει στον τελικό – μια μέθοδος που θυμίζει τον ρυθμό αποκάλυψης σε τηλεοπτικά talent shows όπως το X Factor.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ετοιμότητα εκφράζει η Κύπρος για επανενεργοποίηση θαλάσσιας ανθρωπιστικής διόδου προς Γάζα

Ετοιμότητα εκφράζει η Κύπρος για επανενεργοποίηση θαλάσσιας ανθρωπιστικής διόδου προς Γάζα

Η λύση δύο κρατών είναι «ο μόνος δρόμος προς την ειρήνη, τη σταθερότητα και την ασφάλεια στη Μέση Ανατολή» και «δεν υπάρχει εναλλακτική», δήλωσε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας στον ΟΗΕ, Πρέσβης Μαρία Μιχαήλ, μιλώντας την Τρίτη κατά τη Διεθνή Διάσκεψη για το Παλαιστινιακό, στη Νέα Υόρκη, και ευχαρίστησε τη Γαλλία και τη Σαουδική Αραβία για την πρωτοβουλία σύγκλησής της. Παράλληλα, εξέφρασε την ετοιμότητα της Κύπρου για επανενεργοποίηση της θαλάσσιας ανθρωπιστικής διόδου προς τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE