Πιστόλι σε τάφο: Με ποια εγκληματική ενέργεια φαίνεται να συνδέεται – Για επιστημονικές εξετάσεις στάλθηκαν τα τεκμήρια

Πιστόλι σε τάφο: Με ποια εγκληματική ενέργεια φαίνεται να συνδέεται – Για επιστημονικές εξετάσεις στάλθηκαν τα τεκμήρια

Εξελίξεις αναμένονται σχετικά με τον εντοπισμό πιστολιού και αριθμό σφαιρών σε τάφο στο Κοιμητήριο Σφαλαγγιώτισσας στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο «ΑLPHA Ενημέρωση», φαίνεται ότι είναι το πιστόλι που χρησιμοποιήθηκε από κατηγορούμενο σε υπόθεση πυροβολισμών σε οικία 52χρονου τον περασμένο Ιανουάριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ανευρεθέντα τεκμήρια στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση είχε συλληφθεί 49χρονος ο οποίος είναι υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές και φαίνεται να είχε κρύψει το πιστόλι στον τάφο της μητέρας του.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προαναγγέλλει ανακοινώσεις ο ΠτΔ - Αποκάλυψε επικοινωνία με την Ολγκίν

Κυπριακό: Προαναγγέλλει ανακοινώσεις ο ΠτΔ - Αποκάλυψε επικοινωνία με την Ολγκίν

Είμαστε σε διαδικασία που προδιαγράφει θετικές εξελίξεις, δήλωσε την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, τού ανέφερε σε τηλεφωνική τους επικοινωνία ότι εντός του Σαββατοκύριακου ενδεχομένως να υπάρξουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE