Στήριξη σε τρίτεκνες οικογένειες από την Αρχιεπισκοπή – Έρχεται σχέδιο οικονομικής ενίσχυσης τον Ιούλιο

Στήριξη σε τρίτεκνες οικογένειες από την Αρχιεπισκοπή – Έρχεται σχέδιο οικονομικής ενίσχυσης τον Ιούλιο

Έρχεται νέο σχέδιο οικονομικής ενίσχυσης από την Αρχιεπισκοπή Κύπρου σε τρίτεκνες οικογένειες από τον ερχόμενο Ιούλιο.

Πρόκειται για εξαγγελία του Αρχιεπίσκοπου Γεώργιου στην Γιορτή της Μητέρας, η οποία παίρνει «σάρκα και οστά».

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο ThemaOnline ο εκπρόσωπος της Αρχιεπισκοπής, Ιωάννης Αντωνιάδης, τα κριτήρια ένταξης στο σχέδιο θα καθοριστούν εντός Ιουνίου, σε συνεργασία με τα αρμόδια Υπουργεία που διατηρούν τα σχετικά μητρώα.

Αν και τα ακριβή κριτήρια δεν έχουν ακόμα οριστικοποιηθεί, αναμένεται να βασίζονται κυρίως σε εισοδηματικά δεδομένα, ενώ το ύψος της ενίσχυσης θα διαφοροποιείται ανάλογα με τις ανάγκες και τις συνθήκες της κάθε περίπτωσης.

Η υποβολή αιτήσεων από τους δικαιούχους θα ξεκινήσει εντός Ιουλίου, με στόχο την άμεση στήριξη των οικογενειών που πληρούν τις προϋποθέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE