Video: «Άνοιξαν» οι ουρανοί σε διάφορες περιοχές - Σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση

Video: «Άνοιξαν» οι ουρανοί σε διάφορες περιοχές - Σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση

Σε ισχύ βρίσκεται κίτρινη προειδοποίηση για μεμονωμένες ισχυρές καταιγίδες από τις 11 το πρωί της Τετάρτης μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Σύμφωνα με την προειδοποίηση, μεμονωμένες ισχυρές καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσουν περιοχές κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και τα ανατολικά. Επίσης, σε καταιγίδα αναμένεται να πέσει χαλάζι, ενώ οι άνεμοι θα μεταβάλλονται και θα ενισχύονται.

Ήδη από το μεσημέρι καταγράφονται βροχές και καταιγίδες σε διάφορες περιοχές.

Δείτε τα βίντεο από τους Καιρόφιλους Κύπρου:

Δείτε βίντεο από το Kitasweather:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE