Video: «Άνοιξαν» οι ουρανοί σε διάφορες περιοχές - Σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση

Video: «Άνοιξαν» οι ουρανοί σε διάφορες περιοχές - Σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση

Σε ισχύ βρίσκεται κίτρινη προειδοποίηση για μεμονωμένες ισχυρές καταιγίδες από τις 11 το πρωί της Τετάρτης μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Σύμφωνα με την προειδοποίηση, μεμονωμένες ισχυρές καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσουν περιοχές κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και τα ανατολικά. Επίσης, σε καταιγίδα αναμένεται να πέσει χαλάζι, ενώ οι άνεμοι θα μεταβάλλονται και θα ενισχύονται.

Ήδη από το μεσημέρι καταγράφονται βροχές και καταιγίδες σε διάφορες περιοχές.

Δείτε τα βίντεο από τους Καιρόφιλους Κύπρου:

Δείτε βίντεο από το Kitasweather:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.