Video: Ναυαγοσώστες… φύλακες άγγελοι για λουόμενο – Καρέ-καρέ η στιγμή διάσωσης του

Video: Ναυαγοσώστες… φύλακες άγγελοι για λουόμενο – Καρέ-καρέ η στιγμή διάσωσης του

Φύλακες άγγελοι για λουόμενο που κόντεψε να πνιγεί στη δημοτική παραλία Venus του Δήμου Πάφου αποδείχθηκαν δύο ναυαγοσώστες.

Σύμφωνα με το Pafospress, ο λουόμενος βρέθηκε σε δύσκολη θέση και κάλεσε βοήθεια εντός της θάλασσας. Ο ένας ναυαγοσώστης έσπευσε άμεσα για να τον βοηθήσει, με τον δεύτερο ναυαγοσώστη να παρέχει καθοδήγηση από τον πύργο.

Λόγω της άμεσης ανταπόκρισης των ναυαγοσωστών, αποτράπηκαν τα χειρότερα.

Δείτε βίντεο από το Pafospress:

@pafospress

Παρολίγο πνιγμός σε πολυσύχναστη παραλία της Πάφου

♬ original sound - PafosPress.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Την συνέχιση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο στη συνεδρία του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υλοποιείται βάσει προγραμματισμού, επεσήμανε.

BEST OF TOTHEMAONLINE