Video: Ναυαγοσώστες… φύλακες άγγελοι για λουόμενο – Καρέ-καρέ η στιγμή διάσωσης του

Video: Ναυαγοσώστες… φύλακες άγγελοι για λουόμενο – Καρέ-καρέ η στιγμή διάσωσης του

Φύλακες άγγελοι για λουόμενο που κόντεψε να πνιγεί στη δημοτική παραλία Venus του Δήμου Πάφου αποδείχθηκαν δύο ναυαγοσώστες.

Σύμφωνα με το Pafospress, ο λουόμενος βρέθηκε σε δύσκολη θέση και κάλεσε βοήθεια εντός της θάλασσας. Ο ένας ναυαγοσώστης έσπευσε άμεσα για να τον βοηθήσει, με τον δεύτερο ναυαγοσώστη να παρέχει καθοδήγηση από τον πύργο.

Λόγω της άμεσης ανταπόκρισης των ναυαγοσωστών, αποτράπηκαν τα χειρότερα.

Δείτε βίντεο από το Pafospress:

@pafospress

Παρολίγο πνιγμός σε πολυσύχναστη παραλία της Πάφου

♬ original sound - PafosPress.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Κρεμλίνο κατηγορεί για «ρωσοφοβία» Χριστοδουλίδη, Αννίτα και Μητσοτάκη

Το Κρεμλίνο κατηγορεί για «ρωσοφοβία» Χριστοδουλίδη, Αννίτα και Μητσοτάκη

Το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών εγκαινίασε νέα ενότητα στην επίσημη ιστοσελίδα του με τίτλο «Παραδείγματα Ρωσοφοβικών Εκδηλώσεων», στην οποία καταγράφονται δηλώσεις ηγετών κρατών, υπουργών, βουλευτών, διπλωματών, δημοσιογράφων και άλλων δημόσιων προσώπων από τη Δύση και χώρες που στηρίζουν την Ουκρανία. Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, οι δηλώσεις αυτές συνιστούν «ρητορική μίσους κατά της Ρωσίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE