Μας συγκίνησε και πάλι ο Λουκάς Φουρλάς με στίχους αφιερωμένους στον αδελφό του Χρήστο - Έγραψε χαρακτηριστικά «Σε σένα»

Μας συγκίνησε και πάλι ο Λουκάς Φουρλάς με στίχους αφιερωμένους στον αδελφό του Χρήστο - Έγραψε χαρακτηριστικά «Σε σένα»

Ο γνωστός δημοσιογράφος δεν ξεχνά τον αγαπημένο του αδελφό και του αφιερώνει στίχους που πραγματικά αγγίζουν τις καρδίες όλων.

Ο Λουκάς ο οποίος έχασε τον αδελφό του Χρήστο στις 22/10/2015 ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter τους πιο κάτω στίχους:

Ο Θεός είδε πως είχες κουραστεί

και θεραπεία δεν βρισκόταν

Έτσι τοποθέτησε τα Χέρια γύρω σου

και ψιθύρισε « Έλα κοντά μου»

 

Με δακρυσμένα μάτια σε έβλεπα

καθώς σιγά-σιγά γλιστρούσες μακριά

Και παρόλο που σε αγαπούσαμε πολύ

δεν μπορέσαμε να σε κάνουμε να μείνεις

 

Η χρυσή σου καρδιά σταμάτησε να χτυπά

τα κουρασμένα σου χέρια αναπαύτηκαν

Ο Θεός μας ράγισε τις καρδιές για να μας αποδείξει

ότι παίρνει πάντα τους καλύτερους  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE