Τροχαίο με λεωφορείο στα κατεχόμενα: Παραμένουν στο νοσοκομείο τρεις μαθητές

Τροχαίο με λεωφορείο στα κατεχόμενα: Παραμένουν στο νοσοκομείο τρεις μαθητές

Εξιτήριο από νοσοκομεία όπου νοσηλευόταν πήραν οι 25 από τους 28 μαθητές που τραυματίστηκαν στην ανατροπή του σχολικού λεωφορείου χθες στην κατεχόμενη Γιαλλούσα.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο «υφυπουργός παιδείας», Αϊτούντς Σιρκέτ ανέφερε πως τρεις μαθητές εξακολουθούν να βρίσκονται υπό παρακολούθηση στο "γενικό νοσοκομείο" στην κατεχόμενη Λευκωσία. Υπό νοσηλεία στο "νοσοκομείο" Αμμοχώστου βρίσκεται και ο οδηγός του λεωφορείου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Video: Έκρυθμη κατάσταση στο Λος Άντζελες, η Εθνοφρουρά έριξε χημικά και πλαστικές σφαίρες στους διαδηλωτές

Video: Έκρυθμη κατάσταση στο Λος Άντζελες, η Εθνοφρουρά έριξε χημικά και πλαστικές σφαίρες στους διαδηλωτές

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο του Λος Άντζελες, όταν αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε χρήση χημικών και πλαστικών σφαιρών για να διαλύσουν διαδηλωτές που αντιδρούσαν στην ανάπτυξη στρατιωτικών μονάδων της Εθνοφρουράς. Η αποστολή των δυνάμεων αυτών έγινε έπειτα από απόφαση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις.