Εντοπίστηκαν με αποσκευές γεμάτες κλοπιμαία – Συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας οδήγησε σε τρεις συλλήψεις

Εντοπίστηκαν με αποσκευές γεμάτες κλοπιμαία – Συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας οδήγησε σε τρεις συλλήψεις

Στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων που αφορούν στα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και κλοπές από καταστήματα, διενεργήθηκε σήμερα συντονισμένη επιχείρηση από μέλη του Κλιμακίου Διαρρήξεων του ΤΑΕ Λευκωσίας, με τη συνδρομή του ΤΑΕ Λάρνακας, για εντοπισμό και σύλληψη τριών προσώπων ηλικίας 49, 47 και 44 ετών, τα οποία διέμεναν στη Λάρνακα.

Τα εν λόγω πρόσωπα θεάθηκαν να επιβιβάζονται σε όχημα, ανακόπηκαν και συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων σύλληψης.

Σε έρευνα που ακολούθησε εντός του οχήματος, εντοπίστηκαν αποσκευές των υπόπτων, οι οποίες περιείχαν μεγάλο αριθμό εμπορευμάτων, περιλαμβανομένων γυαλιών ηλίου, ειδών προσωπικής υγιεινής, αθλητικών υποδημάτων, πορτοφολιών, παιδικών παιχνιδιών, αρωμάτων, κά.

Οι ύποπτοι ανακρινόμενοι προφορικά παραδέχθηκαν τη διάπραξη κλοπών αντικειμένων από καταστήματα στις επαρχίες Λάρνακας και Λευκωσίας.

Οι τρεις συλληφθέντες καθώς και τα τεκμήρια παραδόθηκαν στο ΤΑΕ Λάρνακας για συνέχιση των εξετάσεων.

Την ίδια ημέρα, οι ύποπτοι παρουσιάστηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, όπου εκδόθηκε εναντίον τους διάταγμα κράτησης διάρκειας οκτώ ημερών.

Το Κλιμάκιο Διαρρήξεων του ΤΑΕ Λευκωσίας και το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζουν τις έρευνες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Με επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, καταγγέλλει -όπως αναφέρει- την «καταπιεστική και εχθρική πολιτική» της ελληνοκυπριακής πλευράς, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, εντείνεται συνεχώς.

BEST OF TOTHEMAONLINE