Ραγδαίες εξελίξεις για την άγρια δολοφονία της Ντανιέλα στη Λάρνακα! Πέρασαν χειροπέδες σε 35χρονο γυμναστή

Ραγδαίες εξελίξεις για την άγρια δολοφονία της Ντανιέλα στη Λάρνακα! Πέρασαν χειροπέδες σε 35χρονο γυμναστή

Τριαντατετράχρονος Ε/κ, ιδιοκτήτης γυμναστηρίου στη Λάρνακα συνελήφθη ως ύποπτος για την υπόθεση του φόνου της 36χρονης από τη Μολδαβία, με ρουμανική υπηκοότητα, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο πάτωμα του υπνοδωματίου του διαμερίσματος της στον Οδό Τουζ Χανέ, στη περιοχή Μακένζι, την 1η Νοεμβρίου.

Ο νεαρός συνελήφθη γύρω στις 21:30 το βράδυ της Πέμπτης (12/11). Η Αστυνομία, όπως δήλωσε εκπρόσωπός της, συνέδεσε τον 34χρονο με τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του θύματος, καθώς ήταν το τελευταίος που μίλησε μαζί με την Μολδαβή. Η Αστυνομία αναμένει τα αποτελέσματα από εξετάσεις γενετικού υλικού.

Την Παρασκευή (13/11) ο συλληφθείς αναμένεται να προσαχθεί ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης, ενώ μέχρι στιγμής ο ίδιος δηλώνει ότι δεν έχει καμία ανάμιξη στην υπόθεση.

Διαβάστε επίσης:

-Φονικό Λάρνακας: Εντοπίστηκε γενετικό υλικό στο διαμέρισμα της 36χρονης

-Φονικό Λάρνακας: Οι γείτονες άκουγαν φωνές και δεν έκαναν τίποτα – Πέθανε μετά από ώρες η Ντανιέλα Ρόσκα

- ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ανακρίθηκαν Κύπριοι επιχειρηματίες για τη δολοφονία της Ντανιέλα

- Φονικό Ντανιέλα Ρόσκα: Θα «μιλήσει» το DNA οσονούπω

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE