Ολοκληρώθηκαν μετά από περίπου 2 ώρες οι απευθείας επαφές Ουκρανίας και Ρωσίας στην Κωνσταντινούπολη

Ολοκληρώθηκαν μετά από περίπου 2 ώρες οι απευθείας επαφές Ουκρανίας και Ρωσίας στην Κωνσταντινούπολη

Περίπου δύο ώρες διήρκησαν οι συνομιλίες ανάμεσε σε Ρωσία και Ουκρανία στην Κωνσταντινούπολη. Η συνάντηση ξεκίνησε καθώς ξεπεράστηκε το διπλωματικό βραχυκύκλωμα που προκλήθηκε στο παρά πέντε.

Διπλωματική πηγή της Ουκρανίας δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ότι οι απαιτήσεις της Ρωσίας κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων στην Κωνσταντινούπολη είναι μη ρεαλιστικές και υπερβαίνουν κατά πολύ ό,τι είχε συζητηθεί προηγουμένως.

Είχε προηγηθεί η συνάντηση εκπροσώπων της Τουρκίας, των ΗΠΑ και της Ουκρανίας, η οποία διήρκεσε λίγο περισσότερο από μία ώρα, δήλωσαν στο TASS πηγές του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών. Μετά τις διαβουλεύσεις, ουκρανική διπλωματική πηγή δήλωσε ότι το Κίεβο βλέπει την εκεχειρία ως προτεραιότητα για τις συνομιλίες με τη ρωσική αντιπροσωπεία

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» η νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν

Κυπριακό: «Κλείδωσε» η νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν

Την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου, στις 11:00 θα συναντηθεί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE