Δραπέτευσαν 11 κρατούμενοι από φυλακή της Νέας Ορλεάνης - Θεωρούνται οπλισμένοι και επικίνδυνοι

Δραπέτευσαν 11 κρατούμενοι από φυλακή της Νέας Ορλεάνης - Θεωρούνται οπλισμένοι και επικίνδυνοι

Έντεκα κρατούμενοι δραπέτευσαν από φυλακή της Νέας Ορλεάνης με τις Αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή τους.

«Νωρίς σήμερα το πρωί ενημερωθήκαμε ότι περίπου 11 άτομα δραπέτευσαν» από φυλακή της πόλης, είπε ο Κρίστοφερ Γκούντι, στέλεχος της τοπικής αστυνομίας, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. «Όλοι οι ύποπτοι θεωρούνται οπλισμένοι και επικίνδυνοι», προειδοποίησε.

Ο ένας από τους δραπέτες συνελήφθη το πρωί στο ιστορικό κέντρο της πόλης, ανέφερε η πολιτειακή αστυνομία της Λουιζιάνας, προσθέτοντας ότι «συνεχίζεται η έρευνα για τους υπόλοιπους».

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ορισμένοι από τους φυγάδες κατηγορούνται για φόνους.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE