Συνελήφθη 41χρονος για διάρρηξη τα ξημερώματα στην Πάφο - Βρήκε τα κλειδιά του σπιτιού μέσα στο ξεκλείδωτο αυτοκίνητο

Συνελήφθη 41χρονος για διάρρηξη τα ξημερώματα στην Πάφο - Βρήκε τα κλειδιά του σπιτιού μέσα στο ξεκλείδωτο αυτοκίνητο

Στη σύλληψη 41χρονου σχετικά με υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, προέβη η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, η διάρρηξη διαπράχθηκε τα ξημερώματα χθες Παρασκευή σε κατοικία στην Πάφο.

Ο δράστης φέρεται να έκλεψε τα κλειδιά της κατοικίας, που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη του σπιτιού, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο και ξεκλείδωτο εξωτερικά της κατοικίας.

Από το όχημα κλάπηκε και ένα ρολόι. Από την κατοικία κλάπηκε ακόμη ένα ρολόι, ένα ηλεκτρικό πατίνι, καθώς και γυναικείο πορτοφόλι που περιείχε δύο τραπεζικές κάρτες.

Ο 41χρονος συνελήφθη γύρω στις 11.30 το βράδυ της Παρασκευής, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, μετά από στοιχεία που προέκυψαν από τις εξετάσεις που έγιναν από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Γίνονται προσπάθειες για το Κυπριακό και έχουμε την πολιτική δέσμευση του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ: «Γίνονται προσπάθειες για το Κυπριακό και έχουμε την πολιτική δέσμευση του ΓΓ των ΗΕ»

Συμφωνία για από κοινού συμμετοχή τους σε δικοινοτικό Φεστιβάλ, αλλά και σε συναντήσεις Τεχνικών Επιτροπών, έγινε σήμερα ανάμεσα στους ηγέτες των δύο κοινοτήτων, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.