Επίθεση με μαχαίρι στο Λονδίνο - Πέντε άτομα στο νοσοκομείο

Επίθεση με μαχαίρι στο Λονδίνο - Πέντε άτομα στο νοσοκομείο

Πέντε άνθρωποι μεταφέρθηκαν εσπευσμένα με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο μετά από επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε το Σάββατο (17/5) στο Λονδίνο.

Το αιματηρό συμβάν συνέβη στην περιοχή Θέιμσμεντ στην Νέιθαν Γουέι, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη εκδήλωση με τις Αρχές να εξαπολύουν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη. «Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και η περιοχή θα βρίσκεται σε κλοιό καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας», ανέφερε ανακοίνωση της Μητροπολιτικής Αστυνομίας.

Η αστυνομία απευθύνει έκκληση σε όποιον έχει πληροφορίες να τις μοιραστεί με τις αρμόδιες Αρχές.

«Αστυνομικοί με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Λονδίνου έσπευσαν στο σημείο και εντοπίστηκαν πέντε άτομα με τραύματα από μαχαίρι. Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου αξιολογούνται τα τραύματά τους» αναφέρει η αστυνομία, σύμφωνα με το SkyNews.

Πηγή: CNN.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.