Τρομακτικό ατύχημα στην Fοrmula 1: Έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου και αναποδογύρισε - Δείτε βίντεο

Τρομακτικό ατύχημα στην Fοrmula 1: Έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου και αναποδογύρισε - Δείτε βίντεο

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ο Γιούκι Τσουνόντα, στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Εμίλια-Ρομάνια στην Formula 1.

Με 12 λεπτά να απομένουν στο Q1, ο Ιάπωνας πιλότος της Red Bull Racing έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του στην είσοδο της Στροφής 5. Σύμφωνα με το Sky Sports, το μονοθέσιο του Ιάπωνα οδηγού χτύπησε το κέρμπ και προκλήθηκε υπερβολική αναπήδηση. Το αποτέλεσμα ήταν μια υψηλής ταχύτητας περιστροφή, με το μονοθέσιο να αναποδογυρίζει πριν προσκρούσει στον τοίχο. Το roll hoop του αυτοκινήτου λειτούργησε, επαναφέροντάς το στη σωστή θέση μετά την πρόσκρουση.

Ο Τσουνόντα κατάφερε να βγει από το μονοθέσιο χωρίς εμφανείς τραυματισμούς και μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο για προληπτικούς ελέγχους, όπως ανέφερε το Sky Sports. Η ομάδα της Red Bull επιβεβαίωσε ότι ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του, με τον πρώην οδηγό της ομάδας, Λίαμ Λόσον, να εκφράζει ανακούφιση μέσω του ασυρμάτου: «Θεέ μου, μόλις είδα το βίντεο. Είναι καλά;»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Το πρόσφατο επεισόδιο στη Δένεια με τον κατοχικό στρατό, ήρθε να υπενθυμίσει, με τον πιο ωμό τρόπο, πως η τουρκική κατοχή παραμένει ενεργή και προκλητική. Όσοι έσπευσαν να υποδεχθούν την λεγόμενη «εκλογή» του Τουφάν Ερχιουρμάν ως μια «ευκαιρία για επανεκκίνηση» στο Κυπριακό, βλέπουν πλέον την πραγματικότητα να τους διαψεύδει. Ο νέος κατοχικός ηγέτης, δείχνει από νωρίς ποιες είναι οι προτεραιότητές του- και αυτές βρίσκονται αναμφίβολα στην Άγκυρα.