Άγρια επίθεση σε ανήλικους στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο τρεις μετά από ξυλοδαρμό

Άγρια επίθεση σε ανήλικους στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο τρεις μετά από ξυλοδαρμό

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού, διερευνά υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, μετά από σχετική καταγγελία που υποβλήθηκε στην Αστυνομία από τρία ανήλικα πρόσωπα.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 21:00 χθες βράδυ, ενώ οι τρεις ανήλικοι βρίσκονταν στην περιοχή της αποβάθρας Λεμεσού, φέρεται να προσεγγίστηκαν από ομάδα άλλων νεαρών προσώπων, τα οποία τους επιτέθηκαν και τους xτύπησαν.

Οι ανήλικοι μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και πήραν εξιτήριο.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Αυστρία αποτελεί αξιόπιστο και πολύτιμο εταίρο εντός ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Αυστρία αποτελεί αξιόπιστο και πολύτιμο εταίρο εντός ΕΕ

Η Αυστρία αποτελεί αξιόπιστο και πολύτιμο εταίρο εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με τον οποίο η Κύπρος έχει κοινές προσεγγίσεις, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μαζί με τον Αυστριακό Καγκελάριο Κρίστιαν Στόκερ ο οποίος πραγματοποίει επίσημη επίσκεψη.

BEST OF TOTHEMAONLINE