Άγρια επίθεση σε ανήλικους στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο τρεις μετά από ξυλοδαρμό

Άγρια επίθεση σε ανήλικους στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο τρεις μετά από ξυλοδαρμό

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού, διερευνά υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, μετά από σχετική καταγγελία που υποβλήθηκε στην Αστυνομία από τρία ανήλικα πρόσωπα.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 21:00 χθες βράδυ, ενώ οι τρεις ανήλικοι βρίσκονταν στην περιοχή της αποβάθρας Λεμεσού, φέρεται να προσεγγίστηκαν από ομάδα άλλων νεαρών προσώπων, τα οποία τους επιτέθηκαν και τους xτύπησαν.

Οι ανήλικοι μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και πήραν εξιτήριο.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.