Η ατάκα του Τσίπρα που έκανε την Μέρκελ να σκάσει στα γέλια

Η ατάκα του Τσίπρα που έκανε την Μέρκελ να σκάσει στα γέλια

Λύθηκε τελικά το μυστήριο με την εικόνα του Αλέξη Τσίπρα και της Ανγκελα Μέρκελ να έχουν σκάσει στα γέλια κατά τη διάρκεια συζήτησης που είχαν στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής για το μεταναστευτικό στη Μάλτα.

Η συζήτηση των δύο αφορούσε το ποδόσφαιρο.

Η Αγκελα Μέρκελ που γνώριζε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα παρακολουθήσει με τον Αχμετ Νταβούτογλου στην Κωνσταντινούπολη το φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου, έκανε κάποιο σχόλιο για τον αγώνα.

Έτσι είπε στον Έλληνα Πρωθυπουργό  να... προσέξει τώρα που θα πάει στην Τουρκία να δει το φιλικό της Εθνικής γιατί αν χάσει, η Ελλάδα θα έχει πρόβλημα. «Δεν θα έχει πρόβλημα η Ελλάδα, θα έχει η Γερμανία. Έχουμε Γερμανό προπονητή», της απάντησε ο κ. Τσίπρας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αύριο η ανακοίνωση των ΗΕ για συνάντηση με Ερχιουρμάν - «Θα ξεκαθαρίσουν αρκετά»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αύριο η ανακοίνωση των ΗΕ για συνάντηση με Ερχιουρμάν - «Θα ξεκαθαρίσουν αρκετά»

Στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη θα ξεκαθαρίσουν αρκετά πράγματα, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι αύριο τα ΗΕ θα προβούν σε ανακοίνωση αναφορικά με τη συνάντηση των ηγετών των δύο κοινοτήτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE