Υπουργείο Υγείας: Αν δεν εκριθεί το ΓΕΣΥ θα πάω σπίτι μου

Υπουργείο Υγείας: Αν δεν εκριθεί το ΓΕΣΥ θα πάω σπίτι μου

Ο Υπουργός Υγείας Γιώργος Παμπορίδης αποκάλυψε στο κρατικό ραδιόφωνο τι σύντομα θα παραδώσει το σχέδιο που επεξεργάστηκε το Υπουργείο για το Γενικό Σχέδιο Υγείας.

O Γιώργος Παμπορίδης ξεκαθάρισε ότι ανέλαβε το υπουργείο με στόχο να εφαρμόσει το ΓΕΣΥ και σε περίπτωση είπε που αυτό δεν εγκριθεί θα πάει στο σπίτι του.

Διεμήνυσε ότι το ΓΕΣΥ πρέπει επιτέλους να εφαρμοστεί σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι δεν μπορεί πλέον η υγεία να συνεχίσει στη βάση της πολιτικής "από στυλλον στυλλον άνεση.

Κληθείς να σχολιάσει τις πληροφορίες για μίζες στην υγεία, ανέφερε ότι δεν είναι πληροφορίες αλλά και διαπίστωση του ιδίου. Υπάρχουν είπε χαρακτηριστικά παντού μίζες, σημειώνοντας επίσης ότι εξακολουθούν να υπάρχουν φακελάκια στα νοσοκομεία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.

BEST OF TOTHEMAONLINE