Υπουργείο Υγείας: Αν δεν εκριθεί το ΓΕΣΥ θα πάω σπίτι μου

Υπουργείο Υγείας: Αν δεν εκριθεί το ΓΕΣΥ θα πάω σπίτι μου

Ο Υπουργός Υγείας Γιώργος Παμπορίδης αποκάλυψε στο κρατικό ραδιόφωνο τι σύντομα θα παραδώσει το σχέδιο που επεξεργάστηκε το Υπουργείο για το Γενικό Σχέδιο Υγείας.

O Γιώργος Παμπορίδης ξεκαθάρισε ότι ανέλαβε το υπουργείο με στόχο να εφαρμόσει το ΓΕΣΥ και σε περίπτωση είπε που αυτό δεν εγκριθεί θα πάει στο σπίτι του.

Διεμήνυσε ότι το ΓΕΣΥ πρέπει επιτέλους να εφαρμοστεί σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι δεν μπορεί πλέον η υγεία να συνεχίσει στη βάση της πολιτικής "από στυλλον στυλλον άνεση.

Κληθείς να σχολιάσει τις πληροφορίες για μίζες στην υγεία, ανέφερε ότι δεν είναι πληροφορίες αλλά και διαπίστωση του ιδίου. Υπάρχουν είπε χαρακτηριστικά παντού μίζες, σημειώνοντας επίσης ότι εξακολουθούν να υπάρχουν φακελάκια στα νοσοκομεία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE