Επεισόδια ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΕΛ: Ζημιές σε οχήματα - Συνελήφθη γυναίκα που εξύβρισε αστυνομικούς

Επεισόδια ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΕΛ: Ζημιές σε οχήματα - Συνελήφθη γυναίκα που εξύβρισε αστυνομικούς

Παρατράγουδα σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής (18/05) στο παιχνίδι Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη γυναίκας η οποία εξύβρισε αστυνομικούς, εξωτερικά του σταδίου.

Πρόκληση ζημιάς σε διερχόμενο αυτοκίνητο: Μετά από πληροφορία που λήφθηκε στην Αστυνομία για ζημιά σε αυτοκίνητο στην περιοχή του σταδίου, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο, χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν οτιδήποτε σχετικό, ενώ περαιτέρω συλλογή πληροφοριών ανέφερε ότι, ο ιδιοκτήτης του οχήματος αναχώρησε για να μεταβεί σε αστυνομικό σταθμό για καταγγελία.

Γύρω στις 19:00 το απόγευμα, πολίτης μετέβη σε αστυνομικό σταθμό, όπου κατήγγειλε ότι, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του σε δρόμο στην περιοχή του σταδίου, ύποπτοι προκάλεσαν ζημιά σε τζάμι του αυτοκινήτου του.

-Μέλη της Αστυνομίας που στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας που λαμβάνονται για τη διεξαγωγή του αγώνα, βρίσκονταν στην περιοχή των ιδιωτικών γηπέδων ποδοσφαίρου, στην περιοχή απέναντι από το στάδιο, αντιλήφθηκαν ύποπτα πρόσωπα να προσεγγίζουν τον χώρο, με πρόθεση να προκαλέσουν ζημιές σε περιουσία, αναγράφοντας με σπρέι.

Τα μέλη της Αστυνομίας τους απέτρεψαν, αφού κινήθηκαν προς το μέρος τους και οι ύποπτοι τράπηκαν σε φυγή.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και σαφές μήνυμα ενότητας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μορφάκης Σολομωνίδης, μιλά στο ThemaOnline για την επανεκκίνηση του κόμματος ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης της 9ης Νοεμβρίου.Τονίζει πως «κανείς δεν περισσεύει», απευθύνει κάλεσμα επιστροφής σε παλιά στελέχη και δηλώνει έτοιμος να δώσει τη μάχη των Βουλευτικών εκλογών του 2026. Παράλληλα, αποκαλύπτει τους έξι πολιτικούς πυλώνες της ΕΔΕΚ για την επόμενη μέρα και στέλνει μήνυμα πίστης στις αρχές και τις αξίες του κόμματος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «η γροθιά που μας ενώνει, είναι πιο δυνατή από όσα μας χωρίζουν».

BEST OF TOTHEMAONLINE