Έφηβος δεν έχει κρεβάτι να κοιμηθεί - Ξαπλώνει σε ένα παιδικό που δεν τον χωράει - Η έκκληση για βοήθεια

Έφηβος δεν έχει κρεβάτι να κοιμηθεί - Ξαπλώνει σε ένα παιδικό που δεν τον χωράει - Η έκκληση για βοήθεια

Μία συγκινητική ανάρτηση δημοσιοποιήθηκε πρόσφατα από την ομάδα "Μονογονιοί Κύπρος" και την διαχειρίστρια της ομάδας Αντρη Σπύρου, αναδεικνύοντας την ανάγκη για βοήθεια σε μια ευάλωτη οικογένεια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ένα έφηβο αγόρι ύψους 1,75μ., που κοιμάται σε ένα μονοκρεβάτι από την παιδική ηλικία, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα άνετης διαβίωσης.

Το παιδί, που γιορτάζει τα γενέθλιά του στις 12 Ιουνίου, ζήτησε από την ομάδα βοήθεια για την εύρεση ενός κρεβατιού με στρώμα (ενάμησι), ώστε να μπορεί να κοιμάται πιο άνετα στο δωμάτιό του. 

Η ομάδα καλεί όσους διαθέτουν σε καλή κατάσταση κάποιο κρεβάτι με στρώμα της ενάμησι και δεν το χρειάζονται, να επικοινωνήσουν προσωπικά, προκειμένου να βοηθήσουν το παιδί και την οικογένειά του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων -  Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων - Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

Η εικόνα που προκύπτει από την τέταρτη μεγάλη δημοσκόπηση του Αlpha για την πρόθεση ψήφου γίνεται ακόμη πιο σύνθετη με την ενσωμάτωση των στοιχείων για τους αναποφάσιστους, την αποχή και τα μικρότερα κόμματα, αποκαλύπτοντας ένα πολιτικό τοπίο με έντονη ρευστότητα και ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.