Φωτιά στο Τσέρι: «Στάχτη και αποκαΐδια» η οικία - Σοκαριστικές φωτογραφίες από το σημείο

Φωτιά στο Τσέρι: «Στάχτη και αποκαΐδια» η οικία - Σοκαριστικές φωτογραφίες από το σημείο

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε ξύλινη οροφή οικίας  στο Τσέρι προς Αναλιώντα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά ξέσπασε σε ξύλινη οροφή και επεκτάθηκε στον πρώτο όροφο οικίας, που βρίσκεται στον δρόμο από Τσέρι προς Αναλιόντα.

Η Πυροσβεστική ανταποκρίθηκε με τρία πυροσβεστικά οχήματα από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λακατάμιας και Υπαίθρου Νήσου, και ενισχύθηκε με ένα πυροσβεστικό όχημα καθώς και Τηλεσκοπικό βραχιονοφόρο από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Ακροπόλεως. Στις προσπάθειες κατάσβεσης συμβάλει και το Τμήμα Δασών.

Σημειώνεται ότι δεν υπήρχαν παγιδευμένα πρόσωπα.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE