Έκανε το «ΑΛΜΑ» ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης - Αυτοί είναι οι «8» που τον πλαισιώνουν

Έκανε το «ΑΛΜΑ» ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης - Αυτοί είναι οι «8» που τον πλαισιώνουν

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα, η διάσκεψη τύπου του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, ο οποίος παρουσιάζει το νέο πολιτικό κίνημα, με το όνομα, «ΑΛΜΑ».

Επικοινωνιακά προσεγμένο, το νέο «άλμα» του τέως Γενικού Ελεγκτή. Στο πάνελ βρίσκονταν οκτώ άτομα, τέσσερις άνδρες, τέσσερις γυναίκες. Ανάμεσά τους, οι Ακαδημαϊκοί Κωνσταντίνος Χριστοφίδης, και Χαρίδημος Τσούκας, καθώς και η Γιούλα Πιτσιάλη, γνωστή για τον αγώνα της, για τα άτομα, με αναπηρία.

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης ξεδίπλωσε τη σημασία του ονόματος που επέλεξε ως εξής:

Α: Αξιοπρέπεια

Λ: Λογοδοσία

M: Μεταρρύθμιση

Α: Ανάπτυξη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων -  Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων - Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

Η εικόνα που προκύπτει από την τέταρτη μεγάλη δημοσκόπηση του Αlpha για την πρόθεση ψήφου γίνεται ακόμη πιο σύνθετη με την ενσωμάτωση των στοιχείων για τους αναποφάσιστους, την αποχή και τα μικρότερα κόμματα, αποκαλύπτοντας ένα πολιτικό τοπίο με έντονη ρευστότητα και ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.