Πέθανε η 14χρονη είχε βρεθεί σε πεζοδρόμιο βαριά τραυματισμένη στη Θεσσαλονίκη

Πέθανε η 14χρονη είχε βρεθεί σε πεζοδρόμιο βαριά τραυματισμένη στη Θεσσαλονίκη

Κατέληξε η 14χρονη που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου από την περασμένη εβδομάδα που εντοπίστηκε τραυματισμένη, σε πεζοδρόμιο της Βασιλέως Γεωργίου, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη πολυτραυματίας που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, έφυγε από τη ζωή σήμερα. Η 14χρονη είχε μεταφερθεί την περασμένη Τέταρτη στο νοσοκομείο έχοντας πολλαπλές κακώσεις στο σώμα και στο κεφάλι ενώ από την πρώτη στιγμή διασωληνώθηκε.

Μετά τον θάνατο της ανήλικης θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Θα ηγηθούμε με διαφάνεια, συναίνεση και αποφασιστικότητα» - Η Κύπρος στο επίκεντρο της Ευρώπης

Χριστοδουλίδης: «Θα ηγηθούμε με διαφάνεια, συναίνεση και αποφασιστικότητα» - Η Κύπρος στο επίκεντρο της Ευρώπης

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο, στην παρουσία της Γενικής Γραμματέως (ΓΓ) του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) κας Thérèse Blanchet.

BEST OF TOTHEMAONLINE