Αυτή είναι η ποινή της 27χρονης για υπόθεση ναρκωτικών - Καταδικάστηκε σε φυλάκιση

Αυτή είναι η ποινή της 27χρονης για υπόθεση ναρκωτικών - Καταδικάστηκε σε φυλάκιση

Σε ποινή φυλάκισης εννέα ετών, καταδικάστηκε σήμερα 27χρονη από το Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε στη Λάρνακα, αφού κρίθηκε ένοχη σε υπόθεση εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία και το Τμήμα Τελωνείων, στο πλαίσιο της συνεργασίας και των συντονισμένων ενεργειών τους για τον εντοπισμό προσώπων που εισάγουν ναρκωτικά στη Δημοκρατία, προχώρησαν στην κατάσχεση ποσότητας κάνναβης, βάρους 16 κιλών περίπου, που εντοπίστηκε στις αποσκευές γυναίκας ηλικίας 26 ετών, η οποία αφίχθηκε σήμερα στο αεροδρόμιο Λάρνακας, με πτήση από το εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας από την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ, λίγο μετά τις 11.00 το μεσημέρι της Τετάρτης (26 Μαρτίου), στο αεροδρόμιο Λάρνακας, με την υπόδειξη μελών της ΥΚΑΝ, λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων υπέβαλαν σε έλεγχο την 26χρονη, η οποία είχε λίγο νωρίτερα αφιχθεί στο αεροδρόμιο, με πτήση από τρίτη χώρα. Σε έρευνα που έγινε στην αποσκευή που η 26χρονη είχε στην κατοχή της, εντοπίστηκαν 28 συσκευασίες, που περιείχαν φυτική ύλη κάνναβης, μεικτού βάρους 16 κιλών και 146 γραμμαρίων περίπου, συνολικά.

Η 26χρονη συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης εισαγωγής ναρκωτικών, προμήθειας ναρκωτικών από άλλο πρόσωπο, και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Λονδίνο, σηματοδοτώντας την έναρξη της εμβληματικής εκστρατείας για επαναπατρισμού ταλέντου στην Κύπρο, «Minds in Cyprus», με την πρώτη μεγάλη εκδήλωση να πραγματοποιείται αύριο, 21 Μαΐου, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

BEST OF TOTHEMAONLINE