Φοιτητική Χορηγία: Επηρεάζουν τις πληρωμές οι καθυστερήσεις στην εξέταση των αιτήσεων;

Φοιτητική Χορηγία: Επηρεάζουν τις πληρωμές οι καθυστερήσεις στην εξέταση των αιτήσεων;

Καθυστερήσεις φαίνεται να υπάρχουν στην εξέταση των αιτήσεων της φοιτητικής χορηγίας.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Πρωτοσέλιδο» ο Προϊστάμενος Υπηρεσίας Χορηγιών και Επιδομάτων, Γαβριήλ Μύθιλλος, «υπάρχει όντως καθυστέρηση στην εξέταση των αιτήσεων, η υποβολή αιτήσεων όμως συνεχίζεται κανονικά. Ο λόγος είναι γιατί δεν έχει παραπεμφθεί τελειωμένο το πρόγραμμα που αφορά το σκέλος της εξέτασης των αιτήσεων από την εταιρεία η οποία έχει αναλάβει την εφαρμογή του προγράμματος».

«Ελπίζουμε ότι αρχές του Ιούνη το πρόγραμμα θα είναι τελειωμένο ούτως ώστε να προχωρήσουμε στην εξέταση των αιτήσεων», πρόσθεσε.

Τόνισε παράλληλα ότι «δεν υπάρχει περίπτωση οι δικαιούχοι να μην πληρωθούν λόγω της καθυστέρησης. Δεν είναι αρκετά μεγάλη η καθυστέρηση για να δημιουργείται αναστάτωση. Ο προϋπολογισμός υπάρχει και όποιος είναι δικαιούχος θα τα πάρει».

Καταλήγοντας, επεσήμανε ότι, «μόνο ηλεκτρονικά γίνονται οι αιτήσεις και η τελευταία μέρα υποβολής είναι η 1η Ιουνίου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE