Σοκαριστικό video: Γυναίκα ξυλοκόπησε την θεία της στο κέντρο του Ηρακλείου για κληρονομικά

Σοκαριστικό video: Γυναίκα ξυλοκόπησε την θεία της στο κέντρο του Ηρακλείου για κληρονομικά

Απρόκλητη επίθεση, σε κεντρικό σημείο του Ηρακλείου, δέχτηκε πριν από λίγες μέρες μια γυναίκα, από την ανιψιά της.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στις 16 Μαΐου, όταν η 51χρονη που περπατούσε σε κεντρικό πεζόδρομο της πόλης, συναντήθηκε τυχαία με την 32χρόνη κόρη της αδερφής της.

Η νεαρή, όπως φαίνεται στο βίντεο του Creta24, μόλις είδε την θεία της, την πλησίασε και αρχικά της επιτέθηκε φραστικά, ενώ στη συνέχεια άρχισε να την χτυπά με τέτοια βιαιότητα, που η 51χρονη έπεσε στο έδαφος.

Περαστικοί έσπευσαν να απομακρύνουν τη νεαρή και να βοηθήσουν την 51χρονη. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και μάλιστα χρειάστηκε να νοσηλευτεί για ένα βράδυ.

Η 32χρονη, που συνελήφθη φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς πως αισθανόταν αδικημένη λόγω κληρονομικών ζητημάτων που είχαν προκύψει ανάμεσα στην μητέρα και την θεία της.

Ο δικηγόρος της γυναίκας που δέχτηκε την αναίτια επίθεση, Μάνος Δρακωνάκης, σημείωσε πως η εντολέας του, που βρίσκεται ακόμη σε σοκ, έχει υποβάλλει μήνυση σε βάρος της ανιψιάς της για εξύβριση, απειλή και σωματικές βλάβες και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.
 
ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Σειρά σημαντικών συναντήσεων είχε σήμερα στην πρωτεύουσα της Δανίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων, ενόψει της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, όπως ανέφερε η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων Μαριλενα Ραουνά.