Αυτούς ψάχνουν για την επίθεση στη Λακατάμια - Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες τους

Αυτούς ψάχνουν για την επίθεση στη Λακατάμια - Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες τους

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στην αναγνώριση ή στον εντοπισμό των εικονιζόμενων προσώπων, τα οποία αναζητούνται για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την επίθεση σε σωματείο στη Λακατάμεια, την Κυριακή 18 Μαΐου 2025. 

Στο πλαίσιο των ανακρίσεων, διερευνώνται τα ακόλουθα αδικήματα:

  1. Συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος
  2. Παράνομη είσοδος
  3. Οχλαγωγία
  4. Κακόβουλη ζημιά
  5. Κατοχή επιθετικών οργάνων
  6. Πρόσωπο που καταλαμβάνεται οπλισμένο, με σκοπό διάπραξης κακουργήματος
  7. Οπλοφορία προς διέγερση τρόμου
  8. Ανησυχία
  9. Επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό ή στην αναγνώρισή τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.