Κατέρριψαν παγκόσμιο ρεκόρ: Χιλιάδες… στρουμφάκια πλημμύρισαν τη Γαλλία

Κατέρριψαν παγκόσμιο ρεκόρ: Χιλιάδες… στρουμφάκια πλημμύρισαν τη Γαλλία

Η μικρή γαλλική πόλη Λαντερνό έγραψε ιστορία καταρρίπτοντας ένα ασυνήθιστο ρεκόρ Γκίνες. Συνολικά 3.076 άνθρωποι μεταμφιέστηκαν σε Στρουμφάκια, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ των 2.762 συμμετεχόντων που είχε καταγραφεί στη Γερμανία το 2019.

Η εκδήλωση, που διοργανώθηκε για τρίτη φορά στην πόλη, στέφθηκε φέτος με επιτυχία μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Η πρωτοβουλία υποστηρίχθηκε και από την Paramount, ενόψει της νέας ταινίας με πρωταγωνιστές τα αγαπημένα μπλε πλάσματα που αναμένεται το 2025.

Ο ίδιος ο δήμαρχος Λαντερνό συμμετείχε ντυμένος ως Στρουμφ, προσθέτοντας μια νότα χαράς στο ήδη γιορτινό κλίμα. Το γεγονός αποτέλεσε πόλο έλξης για ντόπιους και επισκέπτες, ενώ ενίσχυσε την προβολή της περιοχής σε διεθνές επίπεδο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE