Κατέθεσε ο Οδυσσέας - Θα αξιολογηθούν τα στοιχεία που έδωσε

Κατέθεσε ο Οδυσσέας - Θα αξιολογηθούν τα στοιχεία που έδωσε

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη ο οποίος κλήθηκε από τον Αρχηγό της Αστυνομίας, Θέμιστο Αρναούτη με οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα και του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα να προβεί σε γραπτή κατάθεση για όλα όσα δήλωσε δημοσίως.

Ο τέως Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης κατέθεσε σήμερα, σε χώρο εκτός Αρχηγείου Αστυνομίας , μετά τις δημόσιες καταγγελίες του σχετικά ότι στενός συνεργάτης του Προέδρου της Δημοκρατίας γνώριζε από τον Ιούλιο ότι η απόφαση του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου για παύση του. Η κατάθεση διήρκεσε περίπου μία ώρα.

Η διαδικασία ξεκίνησε στις 18.00 και ολοκληρώθηκε γύρω στις 19.00.

Ο τέως Γενικός Ελεγκτής έδωσε κάποια στοιχεία τα οποία θα αξιολογηθούν. Αν παραστεί ανάγκη θα τον συναντήσουν ξανά για διευκρινίσεις.

Οι καταγγελίες προέρχονται από την εκπομπή «Αιχμές», όπου ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης ισχυρίστηκε ότι κυβερνητικός αξιωματούχος φέρεται να ανέφερε ότι η απόφαση θα ήταν ομόφωνη, πριν αυτή ανακοινωθεί επίσημα. Ο ίδιος τόνισε πως πρόκειται για μαρτυρία από πρόσωπο εμπιστοσύνης, και θα υπάρξουν πιθανώς και περαιτέρω διευκρινίσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο στις 27 Ιουλίου ο Γκουτέρες - Φέρνει μαζί του ΝτιΚάρλο και Λακρουά

Έρχεται Κύπρο στις 27 Ιουλίου ο Γκουτέρες - Φέρνει μαζί του ΝτιΚάρλο και Λακρουά

Επίσκεψη στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει ο ΓΓ των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο οποίος θα συναντηθεί ξεχωριστά με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ενώ θα έχουν και τριμερή συνάντηση, μεταδίδει το παράνομο «τ/κ πρακτορείο ειδήσεων».

BEST OF TOTHEMAONLINE