Βουλευτικές Εκλογές: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ στη μάχη της πρωτιάς- ΕΛΑΜ για την τρίτη θέση- Άλμα και Άμεση Δημοκρατία διαμορφώνουν νέα δεδομένα
Οι βουλευτικές εκλογές του 2026 προμηνύονται ως ένα κομβικό σημείο για την κυπριακή πολιτική σκηνή.

«Δυστυχώς ενισχύονται οι υποψίες μας ότι τα κίνητρα για την προωθούμενη τροποποίηση σκοπό έχουν την αύξηση του κύκλου εργασιών κάποιου άλλου επαγγελματικού κλάδου», υποστηρίζει το ΣΕΚ και προσθέτει «ότι η συγκεκριμένη πρόταση είχε αναπεμφθεί από τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τώρα έρχεται εκ νέου στο προσκήνιο».
Συνεχίζει σημειώνοντας ότι θα υπάρξει αντίσταση από πλευράς του στην προωθούμενη πρόταση. «Καλούμε τον κτηματομεσιτικό κόσμο να βρίσκεται σε εγρήγορση για κινητοποιήσεις εάν και εφόσον κριθεί αναγκαίο», καταλήγει, αξιώνοντας «την άμεση απόσυρση ή απόρριψη της πρότασης που περιορίζει αυθαίρετα τα επαγγελματικά καθήκοντα των κτηματομεσιτών».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




