Νετανιάχου: Ολόκληρη η Γάζα θα περάσει τελικά υπό ισραηλινό έλεγχο

Νετανιάχου: Ολόκληρη η Γάζα θα περάσει τελικά υπό ισραηλινό έλεγχο

Το μήνυμα ότι η Λωρίδα της Γάζας θα περάσει στον έλεγχο του Ισραήλ έστειλε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη (21/5) ο Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Στις δηλώσεις του, ο Νετανιάχου δήλωσε πως «το Ισραήλ είναι ανοικτό σε μια ευκαιρία για προσωρινή κατάπαυση του πυρός και συμφωνία ανταλλαγής ομήρων» αλλά παρά τη δεινή κατάσταση που επικρατεί στον πολιορκημένο θύλακα και τις διεθνείς αντιδράσεις, κατέστησε ξεκάθαρο ότι «Όλη η Λωρίδα της Γάζας θα βρίσκεται υπό τον έλεγχο ασφαλείας του Ισραήλ».

Την ίδια ώρα, ανακοίνωσε ότι το Ισραήλ πιθανότατα σκότωσε τον ηγέτη της Χαμάς, Μοχάμεντ Σινβάρ σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή σε νοσοκομείο στη νότια Γάζα.

 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE