Επίθεση σε 18χρονη στην Πάφο – Της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να την αρπάξει

Επίθεση σε 18χρονη στην Πάφο – Της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να την αρπάξει

Στιγμές τρόμου έζησε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής (18/05) 18χρονη στην Πάφο, καθώς καταγγέλλει απόπειρα επίθεσης εναντίον της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη σε πεζόδρομο επί της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, λίγο πριν από τη 1:00 τα ξημερώματα. Άγνωστος άνδρας φέρεται να προσέγγισε τη νεαρή κοπέλα, της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να την ακινητοποιήσει. Η 18χρονη κατάφερε να αντιδράσει και να φωνάξει, γεγονός που ανάγκασε τον δράστη να τραπεί σε φυγή.

Η καταγγελία υποβλήθηκε στις Αρχές την Τρίτη 20 Μαΐου, ενώ, σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό έχει καταγραφεί από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής.

Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για εντοπισμό του δράστη.

Δείτε βίντεο που δημοσίευσε το PafosPress:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE