Θανατηφόρο στην Πάφο: Νεκρός ο 62χρονος Πέτρος Παπασάββας – Διπλοκάμπινο συγκρούστηκε με οδοστρωτήρα

Θανατηφόρο στην Πάφο: Νεκρός ο 62χρονος Πέτρος Παπασάββας – Διπλοκάμπινο συγκρούστηκε με οδοστρωτήρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το πρωί, γύρω στις 7:30, στον δρόμο Πραιτωρίου προς Κέδαρες, στην επαρχία Πάφου.

Θύμα είναι ο Πέτρος Πέτρου Παπασάββα, 62 χρονών από το Πραιτώρι, κάτοικος Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται,  αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 62χρονος, προσέκρουσε με σφοδρότητα στο πίσω μέρος οδοστρωτήρα, τον οποίο οδηγούσε 36χρονος Ελληνοκύπριος, κάτοικος Πάφου.

Την ώρα του δυστυχήματος, το όχημα τύπου οδοστρωτήρα ήταν σταματημένο στην αριστερή πλευρά του δρόμου, στην κατεύθυνση της πορείας του, λόγω πρόθεσης του οδηγού να στρίψει δεξιά προς αγροτικό δρόμο.

Από τη σφοδρή σύγκρουση, ο 62χρονος εγκλωβίστηκε στο όχημά του και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του. Ακολούθως διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος. Σύμφωνα με την Αστυνομία αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον του 36χρονου οδηγού του οδοστρωτήρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE