Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο Πραστειό Λεμεσού – Συνεχίζονται οι τελικές κατασβέσεις

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο Πραστειό Λεμεσού – Συνεχίζονται οι τελικές κατασβέσεις

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου (24/05) στην περιοχή Πραστειού Λεμεσού, χάρη στην άμεση επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η φωτιά κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου ενός εκταρίου, αποτελούμενη από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση καθώς και αριθμό ελαιόδεντρων και χαρουπόδεντρων.

Οι δυνάμεις πυρόσβεσης παραμένουν στην περιοχή και εργάζονται για την πλήρη κατάσβεση και τον έλεγχο πιθανών αναζωπυρώσεων.

Προκαταρκτικά στοιχεία υποδεικνύουν ότι η πυρκαγιά ενδέχεται να ξεκίνησε από τα όρια παρακείμενου δρόμου, ενώ τα ακριβή αίτια διερευνώνται από την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Λακρουά - «Χρειαζόμαστε ευνοϊκό περιβάλλον για να επαναρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό»

ΠτΔ σε Λακρουά - «Χρειαζόμαστε ευνοϊκό περιβάλλον για να επαναρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό»

Τη διαβεβαίωση για τη δέσμευση του ΓΓ των ΗΕ για τη διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού έδωσε σήμερα ο Αναπληρωτής ΓΓ των ΗΕ κ. Ζιαν Πιέρ Λακρουά, ο οποίος έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, o οποίος επεσήμανε τον πολύ σημαντικό ρόλο της ΟΥΝΦΙΚΥΠ ιδιαίτερα σε μια αυξημένη περίοδο παραβιάσεων από πλευράς των τουρκικών κατοχικών δυνάμεων.  

BEST OF TOTHEMAONLINE