Μπλακ άουτ στη νοτιοανατολική Γαλλία – Σταμάτησαν οι προβολές στις Κάννες

Μπλακ άουτ στη νοτιοανατολική Γαλλία – Σταμάτησαν οι προβολές στις Κάννες

Εκτεταμένη διακοπή ρεύματος σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στη νοτιοανατολική Γαλλία.

Τo δυτικό τμήμα τμήμα της Περιφέρειας Αλπ-Μαριτίμ, που περιλαμβάνει τις Κάννες έχει επηρεαστεί από τη διακοπή ρεύματος, λέει η περιφερειακή αρχή.

Τα φανάρια δε λειτουργούν ενώ και οι προβολές στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών διακόπηκαν.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες «εργάζονται αυτή τη στιγμή για την αποκατάσταση του προβλήματος», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Περιφέρειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Μιλάμε για «εμπιστοσύνη» ενώ κρατούνται πέντε συμπατριώτες μας - Διπλωματία με το «πιστόλι στον κρόταφο»

Κυπριακό: Μιλάμε για «εμπιστοσύνη» ενώ κρατούνται πέντε συμπατριώτες μας - Διπλωματία με το «πιστόλι στον κρόταφο»

Η επιστροφή της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο, έρχεται σε μια περίοδο όπου η τουρκική αδιαλλαξία δεν αφήνει περιθώρια για αισιοδοξία, ενώ η πραγματικότητα στο έδαφος διαψεύδει καθημερινά κάθε προσπάθεια εξωραϊσμού. Την ίδια ώρα που οι διεθνείς αξιωματούχοι ετοιμάζονται για συναντήσεις υψηλού επιπέδου στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, πέντε Ελληνοκύπριοι παραμένουν παράνομα κρατούμενοι στα κατεχόμενα — μια πειρατική ενέργεια, που θυμίζει περισσότερο καθεστώς εκβιασμού παρά σύγχρονη ευρωπαϊκή πραγματικότητα.