Πούτιν: Η Ουκρανία επιτέθηκε στο ελικόπτερό του ενώ πήγαινε στο Κουρσκ – Τι λέει Ρώσος στρατιωτικός

Πούτιν: Η Ουκρανία επιτέθηκε στο ελικόπτερό του ενώ πήγαινε στο Κουρσκ – Τι λέει Ρώσος στρατιωτικός

Ρώσος στρατιωτικός δήλωσε ότι η Ουκρανία επιτέθηκε στο ελικόπτερο του Βλαντίμιρ Πούτιν ενώ πήγαινε στο Κουρσκ την Τρίτη 20 Μαΐου.

Πιο συγκεκριμένα, αξιωματικός του Ρωσικού Τμήματος Αεράμυνας δήλωσε ότι ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη επιχείρησαν να παρεμβληθούν στη διαδρομή πτήσης του ελικοπτέρου που μετέφερε τον Ρώσο πρόεδρο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ρωσική άμυνα λειτούργησε τέλεια και απέκρουσε την επίθεση.

Το Κρεμλίνο δεν είχε ανακοινώσει οτιδήποτε σχετικά με επίθεση

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν επισκέφθηκε την Τρίτη, την περιφέρεια Κουρσκ, στη δυτική Ρωσία στα σύνορα με την Ουκρανία, για πρώτη φορά αφού ο ρωσικός στρατός εκδίωξε από την περιοχή τις ουκρανικές δυνάμεις, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη το Κρεμλίνο.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Πούτιν συναντήθηκε με εκπροσώπους εθελοντικών οργανώσεων και επισκέφθηκε το πυρηνικό εργοστάσιο Kursk-II.

Δείτε βίντεο από την επίσκεψη Πούτιν στο πυρηνικό εργοστάσιο:

«Ο Βλαντίμιρ Πούτιν πραγματοποίησε χθες (σ.σ. την Τρίτη) επίσκεψη εργασίας στην περιφέρεια Κουρσκ», όπου συναντήθηκε με τον υπηρεσιακό κυβερνήτη Αλεξάντρ Κινστέιν, διευκρίνισε το Κρεμλίνο.

Η Ρωσία ανακοίνωσε στα τέλη Απριλίου ότι ανακατέλαβε όλες τις περιοχές στην περιφέρεια Κουρσκ που είχαν θέσει υπό τον έλεγχό τους οι ουκρανικές δυνάμεις, μετά την αιφνιδιαστική διείσδυσή τους τον Αύγουστο του 2024.

 

ΠΗΓΗ: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE