ΠΡΟΣΟΧΗ: Συνεχίζονται οι απάτες με ψευδή μηνύματα για πληρωμή εξωδίκων προστίμων

ΠΡΟΣΟΧΗ: Συνεχίζονται οι απάτες με ψευδή μηνύματα για πληρωμή εξωδίκων προστίμων

Δεν σταμάτησαν οι δράστες την αποστολή παραπλανητικών μηνυμάτων, που καλούν σε πληρωμή δήθεν τροχαίων εξωδίκων μέσω ύποπτων ηλεκτρονικών συνδέσμων.

Η Αστυνομία προειδοποιεί πως τα μηνύματα αυτά κυκλοφορούν μέσω κοινωνικών δικτύων και SMS, με στόχο την εξαπάτηση και την απόσπαση χρημάτων ή προσωπικών δεδομένων.

Οι πολίτες καλούνται να μην ανοίγουν τους συνδέσμους αυτούς και να μην παρέχουν προσωπικά ή τραπεζικά στοιχεία.

Η επίσημη διαδικασία ελέγχου και πληρωμής εξωδίκων γίνεται μόνο μέσω της ιστοσελίδας της αναδόχου εταιρείας www.CyCameraSystem.com.cy, όπου μπορεί κανείς να καταχωρήσει τα απαραίτητα στοιχεία του οχήματος και της ταυτότητας ή άλλου σχετικού αριθμού.

Για την πληρωμή, η διαδικασία ολοκληρώνεται μέσω της ιστοσελίδας της Αστυνομίας www.police.gov.cy.

Η Αστυνομία καλεί όλους να είναι προσεκτικοί και να χρησιμοποιούν αποκλειστικά τις επίσημες πλατφόρμες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.