Αεροπλάνο έκανε κύκλους πάνω από το αεροδρόμιο Λάρνακας – Κατευθύνθηκε προς Πάφο – Ο λόγος που δεν προσγειώθηκε

Αεροπλάνο έκανε κύκλους πάνω από το αεροδρόμιο Λάρνακας – Κατευθύνθηκε προς Πάφο – Ο λόγος που δεν προσγειώθηκε

Εκτροπή πτήσης σημειώθηκε  το πρωί της Δευτέρας (26/05), λόγω πυκνής ομίχλης και σκόνης που επικρατούσε στη περιοχή του αεροδρομίου Λάρνακας, την ώρα που το αεροπλάνο θα προσγειωνόταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, το αεροσκάφος εκτελούσε πτήση από την Γεωργία προς τη Λάρνακα και αναμενόταν να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Το συγκεκριμένο αεροπλάνο έκανε κύκλους 15 λεπτά πάνω από το αεροδρόμιο Λάρνακας,  ωστόσο λόγω της πυκνής ομίχλης που επικρατούσε στη περιοχή, κατευθύνθηκε τελικά προς το αεροδρόμιο Πάφου.

Σύμφωνα με αρμόδιο λειτουργό σε δηλώσεις του στο ThemaOnline, το αεροπλάνο προσγειώθηκε στην Πάφο και η κατάσταση έχει τακτοποιηθεί. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο Αναστασιάδης: Οι σκιές που παραμένουν

Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο Αναστασιάδης: Οι σκιές που παραμένουν

Παρά τις εκτενείς απαντήσεις που έδωσε ο Νίκος Αναστασιάδης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς, σειρά ζητημάτων παραμένουν στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης. Ο τέως Πρόεδρος επιχείρησε να αντικρούσει τις αναφορές που αφορούν το δικηγορικό του γραφείο, τα ταξίδια με ιδιωτικά αεροσκάφη και τις πολιτογραφήσεις ξένων επενδυτών, ωστόσο ορισμένα ερωτήματα εξακολουθούν να προκαλούν συζητήσεις.