Λάρισα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο βιολογικός πατέρας των παιδιών που βρέθηκαν με καψίματα από τσιγάρο

Λάρισα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο βιολογικός πατέρας των παιδιών που βρέθηκαν με καψίματα από τσιγάρο

Ελεύθερος αφέθηκε σήμερα, μετά την απολογία του, ο βιολογικός πατέρας των δύο παιδιών ηλικίας 5 και 6 ετών που την περασμένη εβδομάδα βρέθηκαν να έχουν σημάδια από καψίματα όταν η 32χρονη μητέρα τους τα μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Ο βιολογικός πατέρας των δύο παιδιών απολογήθηκε μετά την καταγγελία για κακοποίηση που σε βάρος του η 32χρονη μητέρα των δύο παιδιών.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του, στον βιολογικό πατέρα των δύο παιδιών επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε ΑΤ δύο φορές τον μήνα.

«Τα στοιχεία της δικογραφίας είναι ελλιπή και δεν μπορούν να καταδείξουν ενοχή του πελάτη μου για τις συγκεκριμένες πράξεις. Η ανάκριση έχει δρόμο, πιστεύω θα έχουμε και άλλα στοιχεία» δήλωσε ο δικηγόρος του βιολογικού πατέρα των παιδιών στη Λάρισα.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Καθημερινά διαβήματα για την απελευθέρωση των πέντε Ελληνοκυπρίων – «Παράνομη και πειρατική ενέργεια του κατοχικού μορφώματος»

Λετυμπιώτης: Καθημερινά διαβήματα για την απελευθέρωση των πέντε Ελληνοκυπρίων – «Παράνομη και πειρατική ενέργεια του κατοχικού μορφώματος»

Για «παράνομη και πειρατική ενέργεια» έκανε λόγο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, αναφερόμενος στην κράτηση των πέντε Ελληνοκυπρίων από το ψευδοκράτος, τονίζοντας ότι η Κυβέρνηση συνεχίζει αδιάλειπτα τις διπλωματικές της ενέργειες σε όλα τα επίπεδα.

BEST OF TOTHEMAONLINE