Λάρισα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο βιολογικός πατέρας των παιδιών που βρέθηκαν με καψίματα από τσιγάρο

Λάρισα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο βιολογικός πατέρας των παιδιών που βρέθηκαν με καψίματα από τσιγάρο

Ελεύθερος αφέθηκε σήμερα, μετά την απολογία του, ο βιολογικός πατέρας των δύο παιδιών ηλικίας 5 και 6 ετών που την περασμένη εβδομάδα βρέθηκαν να έχουν σημάδια από καψίματα όταν η 32χρονη μητέρα τους τα μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Ο βιολογικός πατέρας των δύο παιδιών απολογήθηκε μετά την καταγγελία για κακοποίηση που σε βάρος του η 32χρονη μητέρα των δύο παιδιών.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του, στον βιολογικό πατέρα των δύο παιδιών επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε ΑΤ δύο φορές τον μήνα.

«Τα στοιχεία της δικογραφίας είναι ελλιπή και δεν μπορούν να καταδείξουν ενοχή του πελάτη μου για τις συγκεκριμένες πράξεις. Η ανάκριση έχει δρόμο, πιστεύω θα έχουμε και άλλα στοιχεία» δήλωσε ο δικηγόρος του βιολογικού πατέρα των παιδιών στη Λάρισα.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE