«Έπεσε» θύμα 42χρονη με δήθεν μήνυμα για πρόστιμο - Της έκλεψαν χιλιάδες ευρώ

«Έπεσε» θύμα 42χρονη με δήθεν μήνυμα για πρόστιμο - Της έκλεψαν χιλιάδες ευρώ

Καταγγέλθηκε χθες στο ΤΑΕ Πάφου από 42χρονη, ότι έλαβε μήνυμα στο κινητό της τηλέφωνο που αφορούσε δήθεν πληρωμή εξώδικου προστίμου για παραβίαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ύψους 85 ευρώ.

Η 42χρονη αφού άνοιξε το σχετικό μήνυμα και καταχώρησε τον κωδικό που είχε σταλεί μέσω νέου μηνύματος στο κινητό της, δέχθηκε κλήση από την Τράπεζα όπου την ρώτησαν εάν είχε προβεί σε οποιαδήποτε πληρωμή μεγάλου χρηματικού ποσού. Η 42χρονη έλεγξε τον λογαριασμό της όπου διαπίστωσε ότι το ποσό των 7,000 ευρώ, μεταφέρθηκε σε άλλο λογαριασμό χωρίς η ίδια να δώσει έγκριση.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Σειρά σημαντικών συναντήσεων είχε σήμερα στην πρωτεύουσα της Δανίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων, ενόψει της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, όπως ανέφερε η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων Μαριλενα Ραουνά.